contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Westzaan,

Middel 8

€ 199.500 v.o.n.

Type woning
Bouwgrond

Bouwterrein met bouwplan voor karakteristiek “jaren dertig” huis.

Voor meer informatie

Voor verkoop informatie mail

Video

Onbekend film formaat.

Westzaan
Middel 8
€ 199.500 v.o.n.

Type woning
Bouwgrond

Omschrijving
Bouwterrein met bouwplan voor karakteristiek “jaren dertig” huis.

Wij bieden u deze mooie kans aan om aan de buitenrand van het landelijk Westzaan op zichtafstand van Amsterdam in eigen beheer en op eigen grond een fraaie vrijstaande woning met aangebouwde berging te realiseren. De omgevingsvergunning is inmiddels verleend. Dit fraaie bouwplan wordt aangeboden op een ruim perceel met voldoende ruimte voor een tuin en parkeren van de auto’s op eigen erf. Het bouwplan is ontworpen in traditionele bouwaard met gemetselde gevels en toepassing van de moderne bouwmaterialen en isolatiewaarden. Kortom een unieke kans om uw eigen woning geheel naar wens te (laten) bouwen.

Het landelijk karakter maakt dat Westzaan een geliefd dorp is voor vele mensen. Dankzij de open polder, de fraaie woonhuizen en de centrale ligging is Westzaan een zeer gewilde omgeving. De bereikbaarheid richting Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en het kustgebied is perfect dankzij de snelle bereikbaarheid van de snelwegen A7, A8 en A9.

De indeling van de te bouwen woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal met trapopgang en toilet, ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde ligt de woonkeuken met openslaande tuindeuren naar de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de berging van 18 m2!

1e verdieping: ruime overloop met toegang tot 3 goed bemeten slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is over de gehele breedte van de woning gelegen en is voorzien van een echte inloopkast. Door de mansarde kapconstructie is er boven ook veel ruimte.

2e verdieping: ruime wasruimte en een onbenoemde kamer van 10 m2.

Oppervlakten:
Woning: BVO 256 m2, GO 159,1 m2, VG 98,2 m2, inhoud ca. 650m3
Perceel grootte: conform tekening, als definitief door het kadaster bepaald zal worden.
Het betreft eigen grond.

Tevens wordt het achtergelegen bedrijfsgebouw aangeboden waar een omgevingsvergunning verleend is om het bestaande gebouw te transformeren naar een woon / werkobject. Dit betreft Middel 6 en 6 A te Westzaan. Het bouwperceel wordt in huidige staat verkocht met de onvoorwaardelijke omgevingsvergunning.

Zelden komt er een dergelijke kans langs om een bouwkavel met een onvoorwaardelijke omgevingsvergunning te kunnen kopen!

De verkoop vindt plaats vrij op naam (VON) waarbij de koper helaas rekening dient te houden met een btw belaste levering, de leveringskosten worden door de verkoper betaald.

Er dienen nog diverse detailzaken bij de gemeente te worden aangeleverd in aanvulling op de omgevingsvergunning alvorens u kunt gaan bouwen, denk hierbij aan berekeningen en tekeningen van specifieke bouwonderdelen zoals de toe te passen vloeren en bevestigen, brandspecificatie ’s e.d.
Informeer daarom bij uw aannemer of een specialist om u goed te laten voorlichten over de bijkomende zaken.

Verder dient u er rekening mee te houden dat het perceel niet bouwrijp is en uiteraard dient te worden bewerkt en geschikt gemaakt voor het door u uit te voeren bouwplan, het perceel zal met een leeflaag moeten worden voorzien via een zgn. bus-melding.

Graag vertellen wij u meer over dit bijzondere project dus neem gerust contact met ons op.

Koopsom € 199500 VON ex btw

Kenmerken.
Bouwgrond
bouwgrond

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
T: 075 6510 610, E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Print deze pagina
Venster sluiten