contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Westzaan,

Zuideinde 79 D

€ 549.000 v.o.n.

Type woning
Woonhuis

Wonen in een Zaans landhuis met bedrijfs-/kantoorruimte gelegen aan het dorpslint van het gewilde en landelijke Westzaan!

Voor meer informatie

Voor verkoop informatie mail

Video

Onbekend film formaat.

Plattegrond(en)


Westzaan
Zuideinde 79 D
€ 549.000 v.o.n.

Type woning
Woonhuis

Omschrijving
Wonen in een Zaans landhuis met bedrijfs-/kantoorruimte gelegen aan het dorpslint van het gewilde en landelijke Westzaan!

Deze vrijstaande villa met interne verbinding naar de achtergelegen kapschuur wordt gerealiseerd op een riant perceel van 465m2 eigen grond en biedt parkeergelegenheid aan meerdere auto’s op eigen terrein.

De start van de bouw van dit multifunctionele unieke object is reeds begonnen, de fundering ligt er al. Oplevering wordt verwacht 1e kwartaal 2020. Doordat de woning zelf nog gerealiseerd dient te worden bestaat er een grote flexibiliteit qua afwerking en indeling. Het totale oppervlakte bedraagt maar liefst 200m2 waarvan 119m2 woonoppervlakte bedraagt en 81m2 bedrijfs-/kantoorruimte. Het kan ook geheel als woonruimte worden gebruikt. Ideaal bijvoorbeeld voor inwonend familielid of eventueel bed-and-breakfast.

De woning kan worden opgeleverd in overleg met de koper en er is een mogelijkheid tot gas aansluiting echter de woning kan ook gas loos worden opgeleverd. Ook het plaatsen van zonnepanelen behoort tot de mogelijkheden. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij de gevels worden uitgevoerd in duurzaam Keralit. Kortom een unieke kans om een nieuwbouwwoning op korte termijn te betrekken en nog geheel naar eigen wens verder af te werken.

Het landelijk karakter maakt dat Westzaan een geliefd dorp is voor inwoners. Dankzij de vrije doorzichten over de polders, de fraaie woonhuizen en de centrale ligging blijft Westzaan zeer uniek. Dit mooie deel wordt ook wel de gouden rand van de Zaanstreek genoemd. De bereikbaarheid richting Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en het kustgebied is perfect dankzij de snelle bereikbaarheid van de snelwegen A7, A8 en A9.

De indeling is als volgt:

Entree, hal met toilet, ruime en lichte woonkamer met toegang tot de zonnige tuin op het zuidwesten, aparte ruimte voor de eetkamer en keuken. Interne hal met toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte beschikt over een eigen toilet en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is over de gehele breedte van de woning gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2020
- Woonoppervlakte 119m2, oppervlakte bedrijfsruimte ca. 81m2, inhoud ca. 825m3
- Vliering ca. 26m2
- Installaties worden nader bepaald in overleg met koper
- Geheel geïsoleerde woning, energielabel A
- Oplevering in overleg, nog diverse mogelijkheden voor wijzigen indeling en afwerking
- Plaatsen zonnepanelen is mogelijk
- Begane grond voorzien van vloerverwarming
- Oplevering verwacht 1e kwartaal 2020

Kenmerken.
Woonhuis
eengezinswoning
2020
465
825
200
5
tuin rondom
geen garage
in woonwijk

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
T: 075 6510 610, E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten