contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Heerhugowaard,

Dampkring 513

€ 950

Type woning

Het appartementencomplex Centaurus in Heerhugowaard bestaat uit totaal 48 vrije sector appartementen met een woonoppervlakte van circa 98 m² in 13 lagen.

Voor meer informatie

Video

Onbekend film formaat.

Heerhugowaard
Dampkring 513
€ 950

Type woning

Omschrijving

Het appartementencomplex Centaurus in Heerhugowaard bestaat uit totaal 48 vrije sector appartementen met een woonoppervlakte van circa 98 m² in 13 lagen.

De bijzondere ligging direct aan het water en de kwalitatief hoogwaardige afwerking, zorgen voor een aantrekkelijke woonomgeving. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats op het naastgelegen terrein.

Indeling:
Begane grond: Entree met bergingen, eigen parkeerplaats.
Verdieping: Entree, hal met meterkast, toilet, berging, twee slaapkamers, badkamer met douche en dubbele wastafel, ruime woonkamer met vloerverwarming met toegang tot het balkon van circa 12 m2 (west), moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur. Dit appartement is gelegen op de 11e etage.

Huurprijs € 950,-
Servicekosten € 84,-
Totale huurprijs € 1.034,-

Inschrijfvoorwaarden voor huur:
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning verzoeken wij u zich bij ons in te schrijven.
Het inschrijfformulier hiervoor vindt u In de brochure (zie hier rechts boven de button) op onze website of u kunt deze opvragen bij ons per e-mail verhuur @ hvms.nl
U dient het inschrijfformulier samen met uw loonstrook naar ons te mailen. Waarna wij u uit zullen nodigen voor een bezichtiging indien de woning nog beschikbaar is en u aan de inkomenseis voldoet.

Indien u meer informatie wilt over onze woningen of onze procedure stuurt u ons dan een e-mail verhuur @ hvms.nl of download de brochure.

Om voor dit appartement in aanmerking te komen dient u minimaal 50 maal de huurprijs (bruto op jaarbasis) te verdienen te weten € 47.500,-. Bent u samen met een partner, dan wordt de inkomenseis door de verhuurder op 60 maal de huurprijs (bruto op jaarbasis) gesteld te weten € 57.000,- indien u niet aan deze criteria voldoet dan komt u niet in aanmerking voor dit appartement.

Kenmerken.

, ,
Danielle de Heer, Verkoop makelaar HVMS
T: , M: 075-6510631, E:

Voor verkoop informatie mail Danielle de Heer
Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten