contact button
login button
Terug naar het overzicht

Wormerveer
Dubbelebuurt 22
€ 210.000.000

Type woning

Omschrijving


Achter de authentieke houten gevel van dit gemeentelijke monument gebouwd in 1891 gaat een modern woonhuis schuil. Met veel zorg en oog voor detail is de woning in 2014 gerenoveerd.  
Een ideale combinatie voor degene die op zoek is naar een authentiek woonhuis maar niet wenst te klussen!
De woning is slim ingedeeld met ruime en lichte woonkamer met aan de achterzijde grote openslaande deuren naar de besloten achtertuin. Moderne open keuken en 2 slaapkamers op de 1e verdieping alsmede een moderne badkamer met douche en wastafel.

De ligging is verder ideaal! Direct achter de Zaan gelegen in een karakteristieke wijk met veelal vooroorlogse bebouwing. Het Wilhelminapark bevindt zich om de hoek en ook het centrum van Wormerveer is op loop-/fietsafstand gelegen. Hier treft men een breed aanbod aan winkels en elke woensdag wordt er een gezellige markt gehouden.
Het treinstation op loopafstand gelegen maakt de woning ideaal voor de werkenden in Amsterdam en verder. Met een trein die elk kwartier vertrekt is de verbinding uitstekend te noemen.

De indeling is als volgt: entree, hal met toilet en meterkast, lichte woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde via openslaande deuren toegang tot de kleine besloten tuin. De tuin is toegankelijk via een achterom.

1e verdieping: overloop met wasmachine aansluiting en bergruimte, badkamer met douche en wastafel. Twee slaapkamers beide voorzien van dakkapel. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde beschikt over veel bergruimte achter de knieschotten alsmede een kast met cv-opstelling.

-    Bouwjaar 1891
-    Woonoppervlakte ca. 70m2, inhoud ca. 265m3
-    Perceeloppervlakte ca. m2 gelegen op eigen grond
-    Geheel voorzien van dubbele beglazing
-    Verwarming middels cv-installatie (Intergas, 2014)
-    Geheel gerenoveerd in 2014 waarbij tevens de fundering is vernieuwd
-    Schilderwerk achterzijde 2017, voorzijde 2019
-    Oplevering in overleg

Kenmerken.

, ,
T: , E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten