contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Zaandam,

Kalf 48

€ 299.500 k.k.

Type woning
Woonhuis

Zodra je het erf oprijdt van deze 2-onder-1-kap woning stap je een andere wereld in. Een oase van groen midden in de stad.

Voor meer informatie


"Mogelijkheid voor bed and breakfast!"
- Anne de Jongh A-RMT

Video

Onbekend film formaat.

Plattegrond(en)


Zaandam
Kalf 48
€ 299.500 k.k.

Type woning
Woonhuis

Omschrijving
Zodra je het erf oprijdt van deze 2-onder-1-kap woning stap je een andere wereld in. Een oase van groen midden in de stad.

Wat de woning extra aantrekkelijk maakt, in de tuin is een vrijstaand gastenverblijf aanwezig wat thans professioneel wordt verhuurd als bed and breakfast. Dit gastenverblijf is geheel zelfvoorzienend met keuken, badkamer, slaapkamer en slaapzolder (mogelijkheid tot het verblijven van 6 personen). Indien gewenst is het mogelijk om deze zeer goed lopende bed and breakfast over te nemen inclusief recensies en lopende boekingen. Een unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren!

De afgelopen jaren is de woning door de huidige eigenaren met veel liefde bewoond en gerenoveerd. Zo is in 2018 de gehele dakkapel vernieuwd en voorzien van kunststof bekleding. Verder is de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De ligging is eveneens uniek, een historische locatie waarbij industrie en wonen nog samengaat. Aan de voorzijde is het water te vinden van de Kuil en de Poel en het winkelcentrum van het Kalf is op loopafstand gelegen. Uitvalswegen A7/A8 zijn op korte afstand gelegen en ook het treinstation Zaandam Kogerveld is op korte afstand te vinden. Wat voor de toeristen natuurlijk ideaal is, de Zaanse Schans is om de hoek!

De indeling is als volgt: entree, woonkamer met sfeervolle houtkachel, moderne open keuken geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur. Aanbouw aan de achterzijde met hal en badkamer met wasmachine aansluiting, toilet, wastafel en douche.

1e verdieping: overloop met bergkast en toegang tot twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en bestond oorspronkelijk uit twee slaapkamers. Heerlijk ruime kamer met vaste kastenwand en zicht op de groene tuin. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt veel bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930
- Woonoppervlakte ca. 71m2, inhoud ca. 245m2
- Oppervlakte gastenverblijf 23m2
- Perceeloppervlakte 270m2 gelegen op eigen grond
- Verwarming middels cv-installatie
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- De voortuin van het perceel is in om niet gebruik van de gemeente Zaanstad
- Achtertuin gelegen op het zuidoosten
- Vernieuwde groepenkast
- Voegwerk buitenzijde vernieuwd in 2018
- De fundering is niet onderzocht, er zijn geen problemen bekend
- Oplevering in overleg

Kenmerken.
Woonhuis
eengezinswoning
1930
270
245
71
3
achtertuin, voortuin, zijtuin
geen garage
aangebouwd hout
aan rustige weg

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
Anne de Jongh A-RMT , Verkoop makelaar HVMS
T: 075 6510 610, M: 075-6510617 , E:

Voor verkoop informatie mail Anne de Jongh A-RMT
Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten