contact button
login button
Terug naar het overzicht

Zaandam
Satijnhout 21
€ 1.625

Type woning

Omschrijving

Per direct beschikbaar!

Te huur deze leuke hoekmaisonnette in Westerwatering Zaandam, op slecht 5 minuten lopen van het treinstation en het centrum van Zaandam.

Indeling:
Begane grond; entree
1e etage; trap
2e etage; ruime woonkamer met een zonnig dakterras, een halfopen keuken compleet met inbouwapparatuur, een keramische kookplaat met afzuigkap, combi-magnetron, koel-/ vriescombinatie en een vaatwasser. Een open trap leidt naar de bovenste twee woonlagen, toilet.
3e etage: twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche wastafel en een tweede toilet met de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine en droger.
4e etage bereikbaar middels vlizotrap; zolderruimte met raam, technische ruimte.

De woningen worden zonder vloer- en wandafwerking opgeleverd. De wanden zijn behangklaar, de betonnen vloeren zijn reeds voorzien van vloerverwarming. De appartementen hebben een eigen CV-installatie (gas). Isolatievoorzieningen en hang- en sluitwerk voldoen aan de moderne maatstaven voor laag energieverbruik.

Parkeerruimte is ruimschoots voorhanden, hiervoor is een vergunning benodigd. Deze is aan te vragen bij de gemeente Zaanstad.

Om in aanmerking voor een huurwoning binnen De Zaag te komen, dient het gezamenlijk inkomen minimaal 2,5 maal de maandhuur te bedragen. Alle genoemde bedragen zijn in hele euro's. (De partner met het laagste inkomen telt voor 50% mee)

Start verhuurprocedure
Inschrijven voor een huurwoning binnen dit project kan via de website nieuwbouwzaanstreek.nl.
Via de button kom je in het beveiligde gedeelte van de inschrijvingsmodule. Hier kun je jouw voorkeur opgeven en de gevraagde bescheiden uploaden.

Meer informatie?

Inschrijven voor dit project?

 

Kenmerken.
2018
163 m2
2 tot 6
Voor of achtertuin of balkon of dakterras

, ,
T: , E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten