contact button
login button
Terug naar het overzicht

Zaandam
De Zaag
€ 1.375

Type woning

Omschrijving

Open huis vrijdag 1 maart van 16:30 uur tot 17:00 uur bij
Bouwnummer 40 - Letterhout 78
Bouwnummer 64 - Satijnhout 21
Bouwnummer 68 - Satijnhout 13

Per direct te huur bij De Zaag Zaandam,  Letterhout, Cambarahout, Cypressehout en Satijnhout, snel en efficiënt met de uitvalswegen. Winkels en supermarkten liggen op loopafstand.

Alle woningen beschikken over een eigen buitenruimte. De eengezinswoningen, 34 in totaal, hebben allemaal een tuin met aparte berging. De gebruiksoppervlakten variëren van 93 tot maar liefst een riante 126 vierkante meter.

Er zijn maisonnettes met twee, drie, vier of zelfs vijf kamers, verdeeld over twee of meer woonlagen. Deze woningen beschikken over balkons.


Alle woningen worden opgeleverd met sanitair en een moderne keuken, compleet met inbouwapparatuur als een keramische kookplaat met afzuigkap, combi-magnetron, koel-/ vriescombinatie en een vaatwasser. Tegelwerk en kleurkeuze zijn neutraal uitgevoerd.


De woningen worden zonder vloer- en wandafwerking opgeleverd. Vloerverwarming is wel reeds aangelegd, er zijn geen radiatoren.


Parkeerruimte is ruimschoots voorhanden, hiervoor is een vergunning benodigd. Deze is aan te vragen bij de gemeente Zaanstad.

Meer informatie?

Inschrijven voor dit project?

 

Kenmerken.
2018
Vanaf 39 m2
2 tot 6
Voor of achtertuin of balkon of dakterras

, ,
T: , E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten