contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Wormer,

Dorpsstraat 130

€ 225.000 k.k.

Type woning
Woonhuis

Karakteristieke tussenwoning gelegen aan de lintbebouwing van de Dorpsstraat met een fantastisch diepe tuin op het zuiden!

Voor meer informatie


"Karakteristieke tussenwoning gelegen aan de lintbebouwing van de Dorpsstraat met een fantastisch diepe tuin op het zuiden!"
- David Slop RM RT

Video

Onbekend film formaat.

Wormer
Dorpsstraat 130
€ 225.000 k.k.

Type woning
Woonhuis

Omschrijving
Karakteristieke tussenwoning gelegen aan de lintbebouwing van de Dorpsstraat met een fantastisch diepe tuin op het zuiden!

De woning is de middelste van een rij van drie en is gelegen op een centrale locatie in het dorp op loopafstand van het centrum. Op de begane grond is het woonoppervlakte uitgebreid dankzij een uitbouw aan de achterzijde. Verder zijn op de 1e verdieping de fraaie balkenconstructie in zicht gebleven.

De tuin zal het hart van iemand met groene vingers sneller doen kloppen. De zonligging is hierbij eveneens ideaal op het zonnige zuiden. Verder zijn de winkels voor uw dagelijkse boodschappen zoals bakker, slager, Hema en de Blokker op loopafstand gelegen.

Op 10 minuten fietsafstand i s het treinstation van Wormerveer gelegen. Vanaf hier vertrekken elke 15 minuten treinen richting Amsterdam en Alkmaar. Ook de snelweg is op korte afstand gelegen.

De indeling is als volgt: entree, hal, meterkast en toilet. Lichte woonkamer met vaste trap en bergkast. Aanbouw aan de achterzijde waar de keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de fantastisch diepe en zonnige tuin op het zuiden! De tuin is voorzien van diverse houten bergingen en toegankelijk via een achterom.

1e verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wasmachine aansluiting en wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1910
- Woonoppervlakte ca. 83m2, inhoud ca. 245m3
- Oppervlakte schuren totaal ca. 10m2
- Verwarming middels cv-installatie (2008)
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Oplevering, in overleg

Kenmerken.
Woonhuis
eengezinswoning
1910
275
245
83
3
achtertuin, voortuin
geen garage
aangebouwd hout
aan drukke weg, in woonwijk

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
David Slop RM RT, Verkoop makelaar HVMS
T: 075 6510 610, M: 06 22236357, E:

Voor verkoop informatie mail David Slop RM RT
Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten