contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Amsterdam,

Vechtstraat 130 3

€ 450.000 k.k.

Type woning
Appartement

Geheel gerenoveerd 4-kamer appartement gelegen op de 3e en deels 4e verdieping met balkon en dakterras! Dit appartement is in 2015 geheel gerenoveerd en echt instapklaar.

Voor meer informatie


"Geheel gerenoveerd 4-kamer appartement gelegen op de 3e en deels 4e verdieping met balkon en dakterras! Dit appartement is in 2015 geheel gerenoveerd en echt instapklaar."
- Anne de Jongh A-RMT

360° Woning bezichtiging

Video

Onbekend film formaat.

Plattegrond(en)


Amsterdam
Vechtstraat 130 3
€ 450.000 k.k.

Type woning
Appartement

Omschrijving

Geheel gerenoveerd 4-kamer appartement gelegen op de 3e en deels 4e verdieping met balkon en dakterras! Dit appartement is in 2015 geheel gerenoveerd en echt instapklaar.

Het appartement beschikt over een extra slaapkamer op de 4e verdieping (voormalige berging), toegankelijk vanuit het gemeenschappelijke trappenhuis. Er is een mogelijkheid om een trap vanuit de woonkamer te plaatsen rechtstreeks naar de 3e slaapkamer. Het dakterras is eveneens geheel opnieuw aangelegd en voorzien van vlonderterras met hekwerk. Een heerlijke plek om van de zon te kunnen genieten.

De renovatie is met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd. Het gehele appartement beschikt over een houten vloer en gestuukte wanden en plafonds. Verder beschikt de hoofdslaapkamer over een op maat gemaakte kastenwand. Ook de keuken en badkamer laten niks te wensen over.

De woning is gelegen in de gewilde Rivierenbuurt in een rustige straat parallel gelegen aan de gezellige Rijnstraat met een divers aanbod aan winkels en restaurants. Ook de Pijp, de Amstel, het Martin Luther Kingpark en het Amstelstation zijn op loopafstand gelegen. Ook de Ring A10 is slechts op enkele minuten vanaf de woning bereikbaar.

De indeling is als volgt: toegang tot de woning op de 3e verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. L-vormige woonkamer (voormalig 2 kamers) gelegen aan de voorzijde van het appartement met zicht in de straat. Moderne keuken gelegen aan de achterzijde van het appartement met toegang tot het balkon op het zuidwesten. De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en beide bieden toegang tot het balkon. De hoofdslaapkamer is zeer ruim en heeft een speelse indeling en een op maat gemaakte kastenwand. De badkamer beschikt over toilet, wastafel en een inloopdouche. Bergkast met wasmachine aansluiting. Op de 4e verdieping beschikt de woning over een extra slaapkamer en een eigen dakterras.

-Bouwjaar 1935
- Woonoppervlakte ca. 60m² appartement + 8m² op de 4e verdieping
- Oppervlakte dakterras ca. 19m² + balkon ca. 5m²
- Actieve VvE, professioneel beheerd door Boersma en van Dijk;
- Servicekosten € 100,73 per maand;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Gelegen op erfpachtgrond, algemene bepalingen 2000, jaarlijkse indexatie, erfpachtcanon € 875,61 per jaar;
- Oplevering in overleg

Kenmerken.
Appartement
bovenwoning
1935
200
68
4
c.v.-ketel
geen tuin
geen garage
aan rustige weg, in centrum

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
Anne de Jongh A-RMT , Verkoop makelaar HVMS
T: 075 6510 610, M: 075-6510617 , E:

Voor verkoop informatie mail Anne de Jongh A-RMT
Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten