contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Zaandijk,

Plan Hoop

Type woning
2 onder een kap, vrijstaand

Plan HOOP, wonen op de Lagedijk in historisch Zaandijk. Twee nieuwbouwwoningen en de herbouw van monument “Hero de Jager”! Drie royale Zaanse woonhuizen op nog geen 15 minuten van Amsterdam! De inschrijving is helaas al gesloten, maar u kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst!

Voor meer informatie


"Plan HOOP, wonen op de Lagedijk in historisch Zaandijk."
- Ing. Sjoerd Hoorn RM RT


Zaandijk
Plan Hoop

Type woning
2 onder een kap, vrijstaand

Omschrijving

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor een van de woningen die binnen ‘Plan HOOP’ gerealiseerd worden.

De inschrijving is helaas al gesloten, maar u kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst!

De verkoopdocumenten waaronder de prijslijst, het inschrijfformulier, actuele tekeningen, de technische omschrijving, de erfdienstbaarheden etc. zijn te downloaden op www.planhoopzaandijk.nl

Het plan is gelegen op 18 km van de binnenstad van Amsterdam, in de nabijheid van NS station Zaandijk-Zaanse Schans, rijkssnelwegen A7, A8, A9 en A10 in de Metropoolregio. De locatie is dus uitstekend bereikbaar te noemen.

Plan HOOP bestaat uit het realiseren van twee nieuwe woningen en de her(nieuwbouw) van gemeentelijk monument ‘Hero de Jager’. De laatste is in januari 2017 aangewezen tot gemeentelijk monument vanwege de bijzondere nog compleet aanwezige zeventiende eeuwse gebintconstructie.

Koopsom vanaf € 445.000 v.o.n.

De twee nieuw te realiseren woningen zijn een moderne uitvoering van de Zaanse houten woning. Modern, passend bij de recent gerealiseerde brouwerij Hoop, maar ook vooruitstrevend in duurzaamheid. De architect heeft gekozen voor houten delen, verticaal uitgevoerd aan de bovenzijde van de gevel en een horizontale belijning van de begane grond. Beide woningen zijn standaard voorzien van een warmtepompinstallatie met warmteterugwinning voor douchewater, balansventilatie een vloerverwarming.

De 2 nieuwe woningen worden uitgevoerd met een energieprestatiecoëfficient (EPC) van 0.16. Dit is 60% lager dan de huidige bouwbesluit norm en de woningen voldoen hiermee aan het nieuwste, hoge ambitieniveau van de gemeente Zaanstad (en Amsterdam) op het gebied van duurzaam wonen. De woningen worden bovendien aardgasloos opgeleverd en voorzien van 12 zonnepanelen.

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
Ing. Sjoerd Hoorn RM RT, Verkoop makelaar HVMS
T: 075 6510 610, M: 06 53334920, E:

Voor verkoop informatie mail Ing. Sjoerd Hoorn RM RT
Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten