contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Zaandijk,

Plan Hoop

Type woning

Plan HOOP, wonen op de Lagedijk in historisch Zaandijk. Binnenkort start de verkoop van twee nieuwbouwwoningen en de herbouw van monument “Hero de Jager”. Drie royale Zaanse woonhuizen op nog geen 15 minuten van Amsterdam!

Voor meer informatie


"Plan HOOP, wonen op de Lagedijk in historisch Zaandijk."
- Ing. Sjoerd Hoorn RM RT


Zaandijk
Plan Hoop

Type woning

Omschrijving

Binnenkort start de verkoop van twee nieuwbouwwoningen en de herbouw van monument “Hero de Jager”. Drie royale Zaanse woonhuizen op nog geen 15 minuten van Amsterdam!

Alle woningen hebben een tuin op het westen en een eigen parkeerplaats. Het gemeentelijk monument heeft de originele 17eeeuwse gebintenconstructie en wordt overigens volledig nieuw opgebouwd naast brouwerij HOOP. De twee geschakelde nieuwbouwwoningen kenmerken zich door de duurzaamheid, de EPC norm is met 0,16 60% lager dan de huidige norm, de woning heeft geen aardgasaansluiting, heeft een warmtepomp, is voorzien van PV panelen en wordt onder garantie gebouwd. Heeft u belangstelling meldt u zich hier aan dan ontvangt u in de 1e week van december de complete brochure. Prijsniveau vanaf €400.000 v.o.n. verkoop bij inschrijving. 

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
Ing. Sjoerd Hoorn RM RT, Verkoop makelaar HVMS
T: 075 6510 610, M: 06 53334920, E:

Voor verkoop informatie mail Ing. Sjoerd Hoorn RM RT
Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten