contact button
login button
Terug naar het overzicht
Terug naar het overzicht

Zaandam,

Romanov

Type woning
appartement

Zaandam is een fantastische plek om te wonen. De Noord-Hollandse stad heeft vele gezichten. Van ultiem landelijk en pittoresk tot hoogstedelijk. Die verschillende sferen bieden u alles om in uw eigen woonplaats te genieten van het goede leven. Stads leven met de natuur om u heen Kiest u voor Romanov, dan stelt u het stadse leven vast enorm op prijs. Ideaal toch, dat u hier werkelijk alles binnen handbereik heeft? Toch heeft iedereen soms behoefte om even het hoofd leeg te maken. Ontspannen en tot rust komen. Gelukkig kan dat hier overal.

Voor meer informatie


Zaandam
Romanov

Type woning
appartement

Omschrijving

Nieuwbouw appartementen Romanov in Zaandam

(INSCHRIJVING IS GESLOTEN)

Luxe wonen in hartje Zaandam

Bent u op zoek naar een luxe koopappartement midden in het levendige winkelhart van Zaandam? Aan het eind van de Gedempte Gracht bij het Ankersmidplein komt Romanov. Opnieuw een prachtig gebouw dat volledig in de Zaanse stijl gebouwd wordt.

De 18 luxe koopappartementen zijn ruim en hebben allemaal één of meerdere buitenruimtes. Ook zijn er nog 7 studio’s die in de Zaanse huisjes gevestigd zijn.

  • Studio’s vanaf circa € 151.000,- v.o.n.
  • Appartementen van 79 m² vanaf circa € 239.000,- v.o.n.
  • Appartementen van 120 m² vanaf circa € 349.000,- v.o.n.
  • Appartementen van 143 m² vanaf circa € 429.000,- v.o.n.
  • Penthouse van 200 m2 van circa € 620.000,- v.o.n.
  • Parkeerplaats in de stallingsgarage van circa € 15.000,- v.o.n.

*Deze prijzen zijn indicatief en exclusief parkeerplaats in het Noordsche Bos.

Heeft u interesse in een appartement met karakter in Romanov? Dan kunt u uw interesse alvast kenbaar maken via nieuwbouw@hvms.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 075-6510650. Zo bent u als eerste op de hoogte wanneer de verkoop van de appartementen van start gaat.

Leven midden in het sfeervolle centrum van Zaandam
Romanov vormt de afsluiting van Inverdan, een grootschalige vernieuwing van het winkelhart en het stationsgebied van Zaandam. De vernieuwing en upgrade is ronduit spraakmakend. Gedurfd, typisch Zaans en bovenal ontzettend aantrekkelijk en sfeervol.

Veel meer dan een winkelcentrum
In het bruisende Stadshart wordt gewoond, gewerkt en gesport. Naast de bioscoop en het Zaantheater zijn ook veel restaurants en cafeetjes. Kijk maar eens op de site www.stadshartzaandam.nl.

Bereikbaarheid

Met de auto bent u in 11 minuten vanuit hartje Zaandam midden in het centrum Amsterdam. Daarbij ligt het NS-station praktisch naast de deur. De trein rijdt in 6 minuten naar Amsterdam Sloterdijk en in 18 minuten naar Schiphol. In de buurt zijn diverse parkeergarages en parkeerterreinen in het Fietsenpakhuis parkeert u gratis en overdekt uw fiets.

  • hartje Zaandam met alle voorzieningen en levendigheid aan uw voeten
  • op loopafstand van het station
  • rijd in 11 minuten naar Amsterdam

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
Ing. Sjoerd Hoorn RM RT, Verkoop makelaar HVMS
T: 075 6510 610, M: 06 53334920, E:

Voor verkoop informatie mail Ing. Sjoerd Hoorn RM RT
Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten