contact button
login button
Terug naar het overzicht

Oostzaan
Skoon 29
€ 1.166 p.m.

Type bedrijfsobject
bedrijfsruimte

Omschrijving
Te Huur

Op prachtig gelegen locatie bieden wij aan deze lichte hoekunit op kleinschalig bedrijvenpark "Skoon" te Oostzaan.

Multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 71 m2 op de begane grond en 54 m2 op de 1e verdieping. Door de hoekligging en toepassing van veel glas is ook de begane grond een heel prettige werkruimte.

Gelegen op een landelijke plek nabij de entree van Oostzaan. Direct bij de op- en afritten van de snelweg A8 en de ring A10 bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid.

Het complex is gelegen aan de Kolkslootplas waar een wandelpad en diverse steigers zijn aangelegd. U kunt dus tijdens uw lunchpauze volop genieten van de Oostzaanse natuur!

Het betreft een representatief bedrijventerrein waar o.a. Piet Boon, BMW Dusseldorp, de Gemeentewerf en Tankstation Avia gevestigd zijn.

Het pand heeft een overheaddeur en een separate toegangsdeur.
De unit is uitgevoerd met betonnen vloeren en wordt verwarmd middels vloerverwarming (afrekening middels een tussenmeter).

Verder is het pand voorzien van een toiletruimte met fonteintje onder de trap, elektrische installatie met basis verlichting, afgewerkte wanden en plafond, Ook zijn er in overleg nog rolluiken aan de binnenzijde, laminaatvloer (eiken) op de 1e verdieping en/of stellingen beschikbaar.

Eventueel aanwezige installaties en aangebrachte voorzieningen behoren niet tot het gehuurde maar zijn voor omniet gebruik. Het uitgangspunt is een casco situatie.

Het pand heeft een prettig en moderne uitstraling door het gebruik van veel metselwerk, gecombineerd met zilverkleurige gevelbeplating. Door de ruimtelijke opzet en de ligging aan het water gaat u met plezier naar uw werk.


Huurprijs: € 1.116,61,-- per maand, exclusief BTW,
exclusief voorschot service en verwarmingskosten.

Kenmerken.
bedrijfsruimte

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
T: 075 6510 610, E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Print deze pagina
Venster sluiten