contact button
login button
Terug naar het overzicht

Assendelft
Rode Ring 45A- 45H + 49A - 49H NIEUWBOUW ong
€ 109.990 v.o.n.

Type bedrijfsobject
bedrijfsruimte

Omschrijving
Businesspark
‘Saendelft’ Rode Ring

Wegens succes van meerdere gerealiseerde projecten heeft Floors bouw en ontwikkeling besloten om dit nieuwe project te starten.

Businesspark ‘Saendelft’ heeft een bijzondere koperkleurige gevel. Het is een zeer markant gebouw ontworpen onder architectuur, door de architecten van NUNC. Architectenbureau NUNC is onder andere verantwoordelijk voor de spooroverbouwing en de vernieuwing van het station in Zaandam en het nieuwe bedrijfsgebouw van Zuiver in Westzaan.
Hierdoor is het gebouw naar een hoger plan getild en is het niet te vergelijken met andere bedrijfsverzamelgebouwen. Het onderscheidt zich duidelijk in uitstraling en bouwkwaliteit.

De bouw van dit nieuwe project is inmiddels gestart. Het project is gelegen aan de Rode Ring 45A t/m 49N te Assendelft. Dit is een relatief klein industrieterrein, direct gelegen tegen de VINEXlocatie “SAENDELFT”.

Door de ligging aan de hoofdweg van het gebied is het complex uitstekend zichtbaar en is uw bedrijf goed bereikbaar.

Businesspark ‘Saendelft’ betreft een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 32 units, 1- laags en 2- laags variërend van 104m2 tot 201m2 per unit. Er zijn 6 units bestaande uit 1–laag, met allen een groot balkon op het zuidwesten en een volledige glazen gevel. Deze units lenen zich zeer goed voor kantoor of atelier functie. Unit 13 t/m 20 zijn 2–laags en op de verdieping hebben deze ook een groot balkon en een glazen gevel over de volle breedte.
De twee units op de kop zijn 2-laags en zijn het grootst, ook weer met groot balkon en glazen gevel over de volle breedte van maar liefst ruim 11 meter. Verder een aantal tussen units over twee lagen in courante afmeting tegen aantrekkelijke prijs.

Er zal op eigen terrein ruimschoots worden voorzien in parkeergelegenheid, welke ingericht wordt conform aanwijzing van de gemeente en de bouwvergunning, totaal 59 plekken, aangeduid op bijgaande plattegrond tekening, wijzigingen voorbehouden.

Door de koop van één van deze kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimten met uitstekende isolatie waarden en toepassing van doordachte bouwmaterialen zijn de onderhoudskosten laag en heeft u voor de toekomst een prettig, functioneel en courante bedrijfsruimte. De afzonderlijke bedrijfsunits hebben hierom ook goede beleggingsmogelijkheden.

Prijzen vanaf € 99.990,-- v.o.n., ex. btw en exclusief bouwrente.

In de digitale brochure vindt u alle verdere informatie inzake plattegronden, oppervlakten en prijzen. Graag vertellen wij u meer over dit aantrekkelijke project.

Kenmerken.
bedrijfsruimte
3587

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
T: 075 6510 610, E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Print deze pagina
Venster sluiten