contact button
login button
Terug naar het overzicht

Zaandam
Daalderweg BOUWKAVEL-NIEUWBOUW ong
€ 245 v.o.n.

Type bedrijfsobject
bouwgrond

Omschrijving
TE KOOP

Bouwkavel met mogelijkheid tot het bouwen van een bedrijfsruimte met kantoor aan de Daalderweg te Zaandam

Op uitstekende locatie nabij de hoofdweg van het bedrijvengebied “Westerspoor” bieden wij u deze goed bereikbare bouwkavel met mogelijkheid tot nieuwbouw van een bedrijfsruimte met kantoren aan. Op korte afstand treft u bedrijven aan als Albert Heijn, Coronam mechanische industrie, De Wit evenementen, Gomes mercedes-benz en andere logistiek grote bedrijven. Aansluiting op de A8 via Zaandam of naar de A9 via Beverwijk zijn op korte afstand beschikbaar.

Het perceel meet ca. 1.000 m2 waar de verkoper / ontwikkelaar al een schets heeft laten maken voor een bedrijfsruimte met kantoor en opslagverdieping. Dit ontwerp sluit aan bij het naastgelegen nog te bouwen verzamelcomplex. De gebouwen zijn onder architectuur ontworpen.

Het ontwerp betreft een bedrijfshal van ca. 490 m2 met kantoorverdieping van ca. 165 m2.
Door de hoge ramen en aansprekend ontwerp beschikt u over een opvallende en representatieve bedrijfsruimte met kantoor welke nauw aansluit met het naastgelegen pand.

De verkoper / ontwikkelaar is tevens ontwikkelaar van het naastgelegen verzamelcomplex met 4 units en derhalve is het uitgangspunt dat verkoper / ontwikkelaar in opdracht van koper een passend gebouw zal bouwen.

De bouwkavel wordt alleen met bouwplan of met een door verkoper gerealiseerd gebouw verkocht. De grond wordt niet “los” verkocht.

Verkoopprijs: nader te bepalen vanwege het te bouwen bedrijfsobject.
Uitgangspunt waarde grond € 245,-- per m2.
Het object wordt vrij op naam (v.o.n.) verkocht, exclusief BTW.


De levering geschiedt via projectnotaris – Zaannotarissen.

Hoewel er wordt gestreefd naar een zo zorgvuldige mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van worden uitgegaan dat deze indicatief zijn. Aansprakelijkheid voor onjuistheden in de brochure wordt door de verkoper en HVMS niet aanvaard.

Kenmerken.
bouwgrond
1000

HVMS Zaanstad, Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam
T: 075 6510 610, E:

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Print deze pagina
Venster sluiten