Wij zoeken een Technisch manager - bouwkundige

 

Wij zoeken een Technisch manager
 

HVMS is een full-service dienstverlenende onderneming met specialismen die elkaar versterken en daardoor meerwaarde bieden aan onze opdrachtgevers.

Onze werkgebieden zijn;

Woningmakelaardij, Bedrijfsmakelaardij, Woningmarktconsultancy, Vastgoedmanagement, VvE Beheer, Verzekeringen en Hypotheken. De synergie van deze specialismen is een belangrijke schakel voor onze klanten maar zeker ook voor de samenwerking en werkbeleving van onze medewerkers.

45 enthousiaste en deskundige collega’s werken met liefde voor hun vak samen om zo een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers te realiseren. Wij doen dit vanuit vestigingen in Zaandam en Castricum.

Voor ons bedrijfsonderdeel Vastgoedmanagement (VGM/) zijn wij op zoek naar een technisch manager / bouwkundige m/v (ca. 30 - 40 uur)

Dit bedrijfsonderdeel voert volledig technisch - bouwkundig beheer uit in opdracht van institutionele beleggers en voor een groeiend aantal particuliere beleggers.

Zodoende beheren wij vastgoedportefeuille’s in alle facetten, van taxatie tot verkoop en verhuur, contractbeheer, mutatie-onderhoud en meerjarenonderhoud.

Totaal worden ca. 2200 woningen beheerd en zijn wij een professionele sparringpartner voor het optimaliseren van het beleggingsresultaat en/of het beheersen van onderhoudskosten.

Tevens vertegenwoordigen wij ca. 70 Vereniging van Eigenaren (VvE) met VVE-managment door het uitvoeren van administratief-, financieel- en/of technischebeheer.

Vragen of info mail Arjan Metselaar a.metselaar@hvms.nl