Wonen in Heerhugowaard - Huurwoningen

 

DE STAD VAN DE ZON!

Het appartementencomplex Centaurus in Heerhugowaard bestaat uit totaal 48 vrije sector appartementen met een woonoppervlakte van circa 98 m² in 13 lagen. De bijzondere ligging direct aan het water en de kwalitatief hoogwaardige afwerking, zorgen voor een aantrekkelijke woonomgeving. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats op het naastgelegen terrein. Naar verwachting zal de oplevering in het eerste kwartaal van 2016 plaatsvinden.

Appartementen

Het Centaurus complex bestaat uit 13 verdiepingen met in totaal 48 3-kamerappartementen met een vloeroppervlak van ca. 98 m2. Op de begane grond bevinden zich de entree en de bergingen. Uiteraard is iedere woning voorzien van een ruim terras van ca. 11 m2.

Verder beschikt ieder appartement over:

  • Keuken compleet uitgerust op een luxe afwerkingsniveau;
  • badkamer met dubbele wastafels en douche;
  • wanden voorzien van wandbekleding;
  • verwarming dmv vloerverwarming in woonkamer en keuken, slaapkamers voorzien van radiatoren, badkamer met een decorradiator;
  • balkons van ca 11 m2 op oost, zuid en westen;
  • zonwering op de oost, zuid en westgevels met automatische windkracht beveiliging;
  • het complex heeft het Politie Keurmerk Veilig wonen;
  • parkeren op maaiveld direct naast het gebouw;
  • laatste invulling in Stad van de Zon;
  • oplevering voorjaar 2016.

Er zijn verschillende type appartementen, kijk op de pagina Plattegronden en Prijzen voor de indelingstekeningen van de verschillend typen appartement. Tevens vindt u er een overzicht van de huurprijzen.

Stad van de Zon

Aan de zuidzijde van Heerhugowaard, grenzend aan de gemeentes Alkmaar en Langedijk, worden woningen en voorzieningen gerealiseerd. Dit nieuwe stedelijk gebied heeft de naam 'Stad van de Zon' en wordt ingebed in een recreatiegebied dat ruim 177 hectare groot is.

Niet alleen de riante verhouding tussen stedelijk- en recreatiegebied is bijzonder. Ook de ambitieniveaus van de beide gebiedscomponenten zijn uitzonderlijk te noemen. Zo is Stad van de Zon geheel CO2-emissieneutraal en zal het recreatiegebied naast bos en ecologische zones, uit ruim 75 hectare recreatief water bestaan met een kwaliteit welke geschikt is om in te zwemmen.

“Het Land van Luna” is gelegen in het verlengde van het Park van Luna. De hier aanwezige groene, ruime, opzet zal worden doorgezet in de wijk zelf. Land van Luna bestaat uit totaal 5 woonvelden welke zullen worden verbonden middels parkachtige zones.

Voor meer info bel met Arjan Metselaar 06 - 537 013 61