contact button
login button
Cover Hypotheken
Cover Hypotheken
Cover Hypotheken
Cover Hypotheken

HYPOTHEEK EN HUIS


Voor veel mensen gaan die twee begrippen hand in hand. 

Logisch. Uw financiele toekomst wordt in belangrijke mate bepaald door de wijze waarop u uw woning financiert. Bij de keuze voor de hypotheek die bij u past is het belangrijk dat u zich goed informeert. En waar kunt u de zoektocht naar een passende financiering beter beginnen dan bij HVMS?

Freek Hypotheek is een netwerk van hypotheekspecialisten, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. HVMS Zaandam is bij deze landelijke organistatie aangesloten.

AFSPRAAK VRIJBLIJVEND ADVIES


Een vrijblijvend oriënterend gesprek? Wat ons betreft graag!

Overzicht over alle varianten en mogelijkheden die er zijn bij de keuze voor een hypotheek. Informatie over hypotheken vindt u op heel veel plekken. Maar dat maakt het niet makkelijker een goede keuze te maken.

Een goed gesprek met de adviseurs van Freek Hypotheek over uw wensen en mogelijkheden werkt dan heel verhelderend.
Als onafhankelijk en objectieve financieel adviseurs werken we samen met vrijwel alle hypotheekinstellingen. Nadat we uw situatie in kaart hebben gebracht selecteren we de beste hypotheek met de laagste maandlasten.

CONTACT EEN HVMS HYPOTHEEK ADVISEUR  

 

Onze Aanpak

Wat bieden we 

Iedereen kan bij Freek Hypotheek terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Wij zijn volledig onafhankelijk, geven je ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. 

De adviseurs van Freek Hypotheek zorgen voor:

  • Onafhankelijk en deskundig financieel advies;
  • Hypotheekadvies op maat;
  • Persoonlijke en professionele begeleiding;
  • Duidelijkheid over kosten en werkzaamheden van de adviseur;
  • Een passende hypotheek;
  • Bijbehorende verzekeringen;
  • En dus financiële nachtrust.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maar alleen als je elkaar goed kent, kun je advies op maat geven. Vandaar dat wij eerst de tijd willen nemen om jou te leren kennen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij de kosten van een kennismakingsgesprek voor onze rekening nemen. Alleen zo kunnen we ons financieel advies volledig op jou toespitsen.

Desgewenst kunnen wij ook na het afsluiten een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding goed op orde is. En dat geeft rust.

Hypotheekshoppen

Daarna gaan wij voor jou hypotheekshoppen: wij vergelijken verschillende hypotheken, voorwaarden en rentetarieven. Jouw wensen, jouw situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Zo vinden wij altijd een passende financiering. Vergelijk ons maar met een personal shopper, maar dan een voor hypotheken.

Onafhankelijk advies

Het spreekt voor zich dat wij aan geen enkele financiële instelling zijn gebonden en wij hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken. Daarnaast werkt bij elke vestiging minimaal één Erkend Hypothecair Planner. Je ziet het: onafhankelijkheid, vakmanschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. 

Alles onder één dak

Wij kunnen je, naast de hypotheken, een compleet assortiment van financiële producten en verzekeringspakketten bieden. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak. En als je nog op zoek gaat naar een huis, HVMS is de makelaar van Castricum en de Zaanstreek!

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten