Een van de specialismen van HVMS Business is de taxatie van bedrijfsonroerend goed. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de regio door en door en weten we letterlijk wat er op dit gebied te koop is. HVMS bestaat als organisatie als zo’n 150 jaar. Alleen als je kunt bogen op zo’n lange geschiedenis, kun je met vertrouwen ook uitspraken doen over de toekomst.
HVMS heeft bovendien meerdere specialismen in huis. Woningmakelaardij, hypotheekadvies en, niet te vergeten: verzekeringen, waaronder ook een aantrekkelijk pakket aan zakelijke verzekeringen. Door die breedte in ons dienstverleningsaanbod en de synergie tussen verschillende deskundige adviseur weet u zich verzekerd van een professionele begeleiding en advies.

Over wortels, pandbrieven en de wekelijkse huurophaalronde: de geschiedenis van HVMS

 

Taxatieadvies

Taxatie is bij veel bedrijfsmakelaars een standaarddienst. Maar, hoewel we er veel ervaring mee hebben, is het dat bij HVMS Business beslist niet. De vraag is namelijk: waar heeft u de taxatie voor nodig? Afhankelijk van het doel van de taxatie wijst onze adviseur u de weg en verzorgt hij of zij de taxatie. Transparant, volledig en helemaal toegesneden op het doel dat u aan de waardebepaling verbindt.
Uw HVMS-adviseur vertelt u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op hierover. Het is in dat geval prettig als u de achtergrond van uw taxatievraag bij de hand heeft.

“Wat was dat snel geregeld. Ik had me voorbereid op het gesprek en na slechts enkele vragen had HVMS een goed beeld van mijn vraag. De taxatie werd vervolgens stipt en professioneel geregeld.”

 

TMI
Veel organisaties volgen – en terecht – de waardeontwikkeling van hun vastgoed. Daarbij is een betrouwbare en professionele taxatie van dat onroerend goed van het grootste belang. Professionele ondernemingen kiezen dan voor een taxateur die is aangesloten bij het TMI, een afkorting die staat voor Taxatie Management Instituut. HVMS is door dit instituut gecertificeerd.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over taxaties door HVMS Business.

 

Werkwijze

Uw HVMS Business-adviseur zal bij de vraag om een taxatie eerst de achtergrond van uw vraag verkennen. Daarnaast is er een aantal standaardvragen die beantwoord moeten worden. Daar moet u misschien even voor gaan zitten. Maar het is de moeite meer dan waard! De antwoorden op die vragen zorgen voor een solide fundament voor een degelijke taxatie.

U treft die vragen aan in onderstaande leidraad.

Na het beantwoorden van de vragen – HVMS biedt u daarbij alle ondersteuning – gaat de eigenlijke taxatie in haar werk. Onze medewerkers beschikken over alle vereiste beroepskwalificaties voor deze taken en komen steevast met een afgewogen oordeel. Daarbij worden diverse aspecten betrokken, zoals bouwkwaliteit, bestemming, milieu, gebruik, et cetera.