Nieuwbouw in Verkoop

 

Nieuwbouw in de verkoop bij HVMS 

Nieuwbouw projecten bij HVMS: Een nieuwbouwwoning kopen is altijd spannend, voor de één misschien zelfs nog wat meer dan voor de ander. Want u kunt niet altijd vooraf door het huis of de buurt lopen om te kijken of het u aanspreekt. Vaak is er braakliggend terrein en staat er nog niets.

U baseert uw keuze op een tekening op papier. En nadat u uw beslissing hebt genomen, geeft u wellicht voor uw gevoel de controle over het verloop van de bouw uit hand. Want u bent afhankelijk van uw projectontwikkelaar hoe snel en in welke kwaliteit uw nieuwe droomhuis gebouwd gaat worden. Ook bij de aankoop van een nieuwbouwwoning kunnen onze makelaars u van dienst zijn.

Tijdens alle fases van het nieuwbouwproject ondersteunen zij u, zodat u met een gerust gevoel de oplevering van uw droomhuis kunt accepteren. Nieuwbouw samen met uw HVMS makelaar kopen. Een grote keuze en een stuk zekerder via uw NVM HVMS Makelaar.

 

Romanov ZAANDAM

Romanov ZAANDAM

Plan Hoop ZAANDIJK

Plan Hoop ZAANDIJK

Plan HOOP, wonen op de Lagedijk in historisch Zaandijk.

Twee nieuwbouwwoningen en de herbouw van monument “Hero de Jager”! Drie royale Zaanse woonhuizen op nog geen 15 minuten van Amsterdam!

De inschrijving is helaas al gesloten, maar u kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst!

Koopsom vanaf € 445.000 v.o.n.