contact button
login button
Property Opening Banner
Property Opening Banner
Property Opening Banner
Property Opening Banner
Property Opening Banner
Property Opening Banner

Woningen in de spotlightBUITENKANSEN OP STEENWORP AFSTAND

Geen resultaten gevonden.

WONINGEN IN VERKOOPREGIO ZAANSTREEK / Toon alle woningen

Geen resultaten gevonden.

WONINGEN IN VERKOOPREGIO KENNEMERLAND / Toon alle woningen

Geen resultaten gevonden.

Nieuwbouw en projectenREGIO KENNEMERLAND/ZAANSTREEK / klik hier voor een overzicht

Nieuwbouwprojecten bij HVMS. 

HVMS is zeer actief op de markt van nieuw gebouwde woningen of nieuwbouwprojecten.

Een nieuwbouwwoning kopen is altijd spannend. Vooraf kunt u niet altijd door het huis of de buurt lopen. Vaak is er braakliggend terrein en staat er nog niets. U baseert uw keuze op een tekening. En nadat u uw beslissing hebt genomen, geeft u de controle over het verloop van de bouw uit handen. U bent afhankelijk van uw projectontwikkelaar voor wat betreft het tempo en de kwaliteit waarmee uw droomhuis gebouwd wordt. Niet voor niets is ook bij de aankoop van een nieuwbouwwoning de HVMS-makelaar u van dienst.

Tijdens alle fases van het nieuwbouwproject ondersteunt hij u, zodat u met een gerust gevoel de oplevering van uw droomhuis kunt accepteren.

Een spannende keuze die een stuk zekerder wordt dankzij uw HVMS-makelaar.

NIEUWBOUW IN VOORBEREIDINGREGIO KENNEMERLAND/ZAANSTREEK / klik hier voor een overzicht

Geen resultaten gevonden.

Wonen is persoonlijk

Alles draait hierbij om uw wensen.

Om het even of het nu om aankoop gaat of verkoop, nieuwbouw of bestaande bouw. Samen bekijken we hoe we die wensen realiseren.

HVMS-makelaars hebben een moderne visie op de woningmarkt en begeleiden u in een aan- of verkooptraject. Uw HVMS-makelaar heeft niet alleen alle deskundigheid in huis om u te adviseren over de aankoop van een woning. Ook als het om een taxatie gaat, om verzekeringen, hypotheken: uw makelaar staat zijn mannetje. Klantgerichtheid en duidelijkheid staan centraal bij HVMS.

Met de kwaliteit zit het wel goed bij HVMS
HVMS heeftvijf beëdigde makelaars / taxateurs o.z. in dienst die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen NVM Wonen, BOG of VGM. Daarnaast zijn wij lid van de Verening van NVM WoningMarktConsultants.

HVMS heeft naast makelaars ook woningmarktconsultants in dienst. Zij kennen de markt als geen ander en kunnen u ook voor wat betreft de waardeontwikkeling van uw (toekomstige) woning adviseren.

Website gebouwd door Intronet/Boas.pro
Privacy - Disclaimer - KVK 35016135
Print deze pagina
Venster sluiten